Verdronken campers en caravans op camping Hatenboer in Roermond. De kampeerplaatsen werden twee weken terug volledig opgeslokt door het hoge water van de Maas.
Volledig scherm
Verdronken campers en caravans op camping Hatenboer in Roermond. De kampeerplaatsen werden twee weken terug volledig opgeslokt door het hoge water van de Maas. © Rob Engelaar

Hoe houd je een Zeeuwse camping droog bij stortregen? Impuls denkt erover mee

videoVLISSINGEN - Hoe hou je droge voeten als het stortregent op het vakantiepark? Zeeuwse ondernemers in het toerisme kunnen er wat doen met bijvoorbeeld slim watermanagement, een andere landschappelijke indeling en meer natuurlijke schaduwplekken.

  1. ‘Oma Afrika’ Sandra Heldens gaf soms wel zeven aerobicslessen per dag
    PREMIUM
    UIT HET LEVEN

    ‘Oma Afrika’ Sandra Heldens gaf soms wel zeven aerobics­les­sen per dag

    ,,Mijn moeder Sandra was een echte BV, een Bekende Vlissinger”, zegt haar dochter Sigrid Epker-Jense. ,,Ze had jaren een populaire sportschool aan de Hogeweg, ‘Sandra’s Aerobics’.” Ook door haar kindertheater ‘Deurtje Open, Deurtje Dicht’, kenden veel mensen Sandra. Haar drie kleinkinderen noemden haar ‘oma Afrika’. Door het vele sporten was ze jaren zeer fit. Sandra overleed op 7 juli in het ADRZ in Goes op 80-jarige leeftijd, ze schonk haar lichaam aan de wetenschap.