Dit beeld van vier jaar geleden herhaalt zich donderdag: koning Willem-Alexander, commissaris van de koning Han Polman, koningin Maxima, burgemeester Harald Bergmann van Middelburg en prinses Beatrix lopen over het Abdijplein tijdens de uitreiking van de Four Freedoms Awards in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit beeld van vier jaar geleden herhaalt zich donderdag: koning Willem-Alexander, commissaris van de koning Han Polman, koningin Maxima, burgemeester Harald Bergmann van Middelburg en prinses Beatrix lopen over het Abdijplein tijdens de uitreiking van de Four Freedoms Awards in 2018. © ANP

Hier is het koninklijk paar na dik 2,5 jaar afwezigheid in Zeeland weer (even) te zien

MIDDELBURG - Het is al een behoorlijk poosje geleden dat leden van het Koninklijk Huis voet op Zeeuwse bodem hebben gezet, maar donderdag zoeven de verlengde Audi's weer de provincie binnen. Dan komen koning Willem-Alexander, koningin Máxima én prinses Beatrix naar Middelburg voor de uitreiking van de Four Freedoms Awards. Er valt die ochtend zeker even te zwaaien en wie weet zelfs een hand te drukken, want dat doet het koninklijk paar na twee jaar ‘afstand’ weer graag.