Volledig scherm
Elton Boussen, zanger van Lost at 42, vierde zijn verjaardag op Kashfest. © Camile Schelstraete

Het stormt buiten en binnen tijdens Kashfest in Oostburg

OOSTBURG - Snoei- en snoei- en snoeihard. Metalfestival Kashfest in The Lane deed Oostburg zaterdag opnieuw op zijn grondvesten daveren.

Het zeer populaire festival voor de harde gitaren trok ongeveer 130 bezoekers. De avond stond voor gelegenheidsformatie Lost at 42, met de jarige zanger Elton Boussen, geheel in het teken van Life of Agony, een van de ruigste uitspattingen van de metalscène. De groep bracht een ode aan de band uit New York, op een kenmerkende manier: met een kracht die paste bij de stormachtige zaterdagnacht. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.