Gedeputeerden Jo-Annes de Bat (l) en Anita Pijpelink (midden) reikten onlangs tijdens een (buiten)dansles van dansschool Body Action Goes de eerste Sport & Cultuur TAS voor THUIS uit aan intermediairs en sport- en cultuurorganisaties. Jakysh van Beelen kreeg het eerste tasje om uit te pakken. In de rugzakjes zitten ook de aanvraagformulieren voor een bijdrage voor contributie van sport- en cultuurverenigingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerden Jo-Annes de Bat (l) en Anita Pijpelink (midden) reikten onlangs tijdens een (buiten)dansles van dansschool Body Action Goes de eerste Sport & Cultuur TAS voor THUIS uit aan intermediairs en sport- en cultuurorganisaties. Jakysh van Beelen kreeg het eerste tasje om uit te pakken. In de rugzakjes zitten ook de aanvraagformulieren voor een bijdrage voor contributie van sport- en cultuurverenigingen. © Marcelle Davidse

Het Rico-effect? Kickboksen populairder bij Jeugdfonds Sport en Cultuur

MIDDELBURG - Zwemles, voetbal en gymnastiek blijven veruit het populairst bij kinderen. Maar bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur zien ze een vechtsport steeds populairder worden: kickboksen. Ook bij meisjes. ,,Het Rico-effect?", herhaalt coördinator Dennis Plantinga de vraag. ,,Zou kunnen.”