Volledig scherm
Theodorus de Delver (Robin Maas) als tonspreker over het afvalbeleid van Hulst. © Camile Schelstraete

Handen aan de knoppen voor kaartverkoop 37ste Hulster Buutreednersfestival

HULST - Heel Hulst zit zondagavond om twaalf uur achter de computer. Klokslag middernacht begint de kaartverkoop van het 37ste Buutreednersfestival, van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari in Den Dullaert. Vorig jaar waren de tickets voor vrijdag en zaterdag binnen vijf minuten uitverkocht.

Per persoon zijn maximaal vier kaarten te bestellen. Wie de melding krijgt dat alle tickets zijn uitverkocht, hoeft niet direct te treuren. Dat geldt alleen voor de online kaartverkoop. Maandagochtend 11 november (elfde van de elfde), om 10.30 uur gaan de deuren van cultureel centrum Den Dullaert open. Daar worden vanaf 11.00 uur de laatste toegangsbewijzen verkocht. Ook daar zijn maximaal vier tickets per persoon te koop. De verkoop gaat volgens het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt'.

Het Buutreednersfestival, ook wel de Buut, is het traditionele opwarmertje voor carnaval in Hulst, een week later. De voorstellingen zijn vrijdag om 20.00 uur en zaterdag en zondag om 14.00 en 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro per stuk.