George (91) en Anneke (92) de Loos uit Hulst zijn op Eerste Pinksterdag zeventig jaar getrouwd.
Volledig scherm
George (91) en Anneke (92) de Loos uit Hulst zijn op Eerste Pinksterdag zeventig jaar getrouwd. © Peter Nicolai

George (91) en Anneke (92) de Loos zijn zeventig jaar getrouwd en de liefde begon in Kloosterzande

HULST -  George (91) en Anneke (92) de Loos uit Hulst zijn zeventig jaar getrouwd en ze weten nog precies waar de vonk oversloeg: op de kermis van Kloosterzande.

George uit Kapellebrug vroeg Anneke uit Kuitaart ten dans. ,,Dat was toen daten", zegt George met een knipoog.  Dansen doen ze niet meer, maar ze gaan er samen op uit en genieten van hun twee zoons, vijf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Anneke deed vroeger veel vrijwilligerswerk en George werkte als loodgieter en installateur. Hij was actief  in onder meer de politiek en als bestuurder van vakbond FNV. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronaregels bij woonzorgcentrum in Goes
    PREMIUM

    Geen laatste afscheid voor echtpaar door getouwtrek rond coronare­gels bij woonzorg­cen­trum in Goes

    GOES - De laatste wens van een echtpaar om elkaar nog één keer in Goes te zien voordat de man zou sterven, mondde woensdagavond uit in een fikse ruzie. Stichting Ambulance Wens Nederland beschuldigde woonzorgcentrum Rehoboth van onmenselijk handelen, omdat een cliënt geen afscheid mocht nemen van haar stervende man. Zorgkoepel Cedrah, waaronder Rehoboth valt, zegt dat Ambulance Wens leugens verspreidt.