Michelle Witte, wijkcoördinator van de gemeente Terneuzen plantte de kerstboompjes met hulp van Michel de Ridder, groenuitvoerder van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelle Witte, wijkcoördinator van de gemeente Terneuzen plantte de kerstboompjes met hulp van Michel de Ridder, groenuitvoerder van de gemeente. © Michelle Witte

Gemeente Terneuzen geeft toe: wij waren de guerilla tuiniers in Sas van Gent

SAS VAN GENT - En ineens stond er een klein kerstboompje langs het fietspad op het Eiland in Sas van Gent. En toen nog één en nog één. Sas van Gent vroeg zich af wie er achter zat. Michelle Witte van de gemeente Terneuzen geeft nu toe: wij waren het.

 1. Ruim vijf jaar cel geëist tegen ‘de Holleeder van Terneuzen’ voor reeks misdrijven
  PREMIUM

  Ruim vijf jaar cel geëist tegen ‘de Holleeder van Terneuzen’ voor reeks misdrijven

  MIDDELBURG - Het was een druk baasje, die 23-jarige Terneuzenaar R. O. die zich vrijdag voor de rechtbank in Middelburg moest verantwoorden. Dealen, beledigen en bedreigen van agenten en kinderen. Harddrugs- en wapenbezit, een straatroof, voorbereidingen treffen voor oplichting via Marktplaats en met als sluitstuk een gewapende woningoverval op 5 januari 2020 in Middelburg. ,,Ik ben de Holleeder van Terneuzen’’, zou hij zich hebben genoemd.
 1. Chef-kok Ferry geeft thuiskooktips: 'Dit kan iedereen maken'
  Play

  Chef-kok Ferry geeft thuiskook­tips: 'Dit kan iedereen maken'

 2. Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk
  Play

  Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk