De vervoersbedrijven in Den Haag en Amsterdam gaan werken met een verbaliseringsapp van het Vlissingse bedrijf FrisBEE.
Volledig scherm
PREMIUM
De vervoersbedrijven in Den Haag en Amsterdam gaan werken met een verbaliseringsapp van het Vlissingse bedrijf FrisBEE. © FrisBEE

FrisBEE Vlissingen maakt verbalingseringsapp voor vervoersbedrijven Den Haag en Amsterdam

VLISSINGEN - De gemeentelijke vervoersbedrijven van Den Haag en Amsterdam gaan een verbalisatieapp van de Vlissingse app-maker FrisBEE gebruiken. ,,Twee orders van deze omvang vormen de kers op de taart”, glundert mede-eigenaar Elco Simon van FrisBee.

  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.