Werkzaamheden voor aanleg fietstunnel onder de Innovatieweg bij het nieuwe Terneuzense bedrijventerrein Maintenance Valuepark.
Volledig scherm
Werkzaamheden voor aanleg fietstunnel onder de Innovatieweg bij het nieuwe Terneuzense bedrijventerrein Maintenance Valuepark. © Boaz Timmermans

Fietstunnel bij Terneuzen komt er dan toch

TERNEUZEN - Voorjaar 2019 zou de fietstunnel onder de Innovatieweg bij het nieuwe Terneuzense bedrijventerrein Maintenance Valuepark gereed zijn. Dat is niet gelukt, maar het werk is sinds kort wel begonnen. 

Aanpassingen aan het ontwerp om de kosten binnen de geplande acht ton te houden en drukte in de bouw zorgden voor vertraging. Eind dit jaar moeten fietsers via de tunnel de Innovatieweg richting het Maintenance Valuepark en Dow vice versa kunnen passeren. Dat is beter voor de verkeersveiligheid en doorstroming.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De visserij verantwoordelijk voor minder kreeft? ‘Dat is wel erg kort door de bocht’

    De visserij verantwoor­de­lijk voor minder kreeft? ‘Dat is wel erg kort door de bocht’

    YERSEKE - De visserij verantwoordelijk stellen voor de sterke daling van het aantal kreeften in de Oosterschelde is wel erg kort door de bocht, vindt vissersvereniging OWV. Bioloog Peter van Bragt komt tot die conclusie in een opiniestuk op natuurwebsite Nature Today. ,,Een boude uitspraak als je beseft dat wetenschappelijk onderzoek naar de kreeftenstand ontbreekt”, zegt Ida Sinke, voorzitter van OWV.