Volledig scherm
Op het sluizencomplex in Terneuzen is een fietser geschept door een automobilist. © Tim Koster

Fietser raakt zwaargewond bij ongeval op sluizencomplex Terneuzen

TERNEUZEN - Op het sluizencomplex aan de Buitenhaven in Terneuzen is vanochtend een fietser zwaargewond geraakt toen die werd geschept door een auto. De fietser kwam op de voorruit terecht en raakte zwaargewond. De weg is deels afgesloten voor verkeer.

Het ongeval gebeurde rond 07:55 uur bij een fietsoversteekplaats op het sluizencomplex. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van het letsel is niets bekend. De politie heeft onderzoek gedaan. Een berger heeft de auto weggesleept. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.