Een luchtfoto van een bosbrand bij Saint Magne in het zuidwesten van Frankrijk. Inzet: De familie Geene uit Goes zit noodgedwongen al twee dagen in een opvanglocatie. Hun camping werd bedreigd door grote bosbranden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een luchtfoto van een bosbrand bij Saint Magne in het zuidwesten van Frankrijk. Inzet: De familie Geene uit Goes zit noodgedwongen al twee dagen in een opvanglocatie. Hun camping werd bedreigd door grote bosbranden. © AFP

Familie Geene uit Goes vlucht voor bosbrand in Frankrijk: ‘Ja, het was ’s nachts wel eng’

MOSTUÉJOULS - Ze waren na een lange reis eindelijk gearriveerd op hun vakantiebestemming: camping Saint Pal bij Mostuéjouls. Maar na slechts een paar uur slapen moesten ze weg vanwege een grote bosbrand.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”