Het was wennen om elektrisch te koken als je al wat ouder bent, maar Etiënne Kendt is meer dan tevreden met zijn nieuwe inductiekookplaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het was wennen om elektrisch te koken als je al wat ouder bent, maar Etiënne Kendt is meer dan tevreden met zijn nieuwe inductiekookplaat. © Kelly Thans

Etiënne (82) zag op tegen de renovatie van zijn flat, maar is nu tevreden: ‘Al maanden geen rekening meer gezien’

met pollGoed voor het klimaat en goed voor de portemonnee, moeten ze gedacht hebben bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. En dus ging de Generaal Meijerflat in Axel van het gas. Bewoner Etiënne Kendt (82) stond niet echt te juichen. Maar nu hij al maanden geen rekening meer krijgt van ‘de Delta’ is hij tevreden.

  1. Senna Remijn opent Zeeuwse Zondag op WK veldrijden met zilveren medaille: ‘Dat voelt als een overwinning’
    wk veldrijden

    Senna Remijn opent Zeeuwse Zondag op WK veldrijden met zilveren medaille: ‘Dat voelt als een overwin­ning’

    De eerste Zeeuwse medaille-kandidaat is over de dam op de slotdag van het WK veldrijden in Hoogerheide. Senna Remijn pakte zondagmorgen het zilver in de titelstrijd bij junioren. ,,Léo was vandaag gewoon te sterk", zo kon de eerstejaars junior ut Wolfphaartsdijk zich neerleggen de tweede plaats achter de Fransman Léo Bisiaux. ,,Het feit dat ik in het tweede deel van de wedstrijd mijn tweede plaats kon vasthouden, voelt al als een overwinning op zich.”