Ernstig incident bij scheepswerf Sas van Gent

videoSAS VAN GENT - Op het terrein van scheepswerf De Schroef in Sas van Gent is vanavond iemand zwaargewond geraakt.

Het incident bij het bedrijf aan de Wervenweg werd rond 20.05 uur gemeld. Vrijwel direct werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Na een kwartier werd ook de hoogwerker van de brandweer in Terneuzen gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Rond 21.15 uur werd het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Ook is niets bekend over het letsel van het slachtoffer.

Volledig scherm
© HV Zeeland
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Modeweekend in Hulst is een groot waterballet

    Modeweek­end in Hulst is een groot waterbal­let

    HULST - De modellen die zaterdag en zondag de laatste trends showden in de binnenstad van Hulst, hadden net zo goed de meeste trendy regenjassen kunnen laten zien. Of de nieuwste badmode. Want het was een groot waterballet, tijdens het Modeweekend in Hulst. Door de enorme plensbuien was het langs de catwalk een stuk minder druk dan normaal, maar de modellen liepen toch niet voor niets. Onder de zonweringen van de terrassen op de Grote Markt stond het publiek droog.