Volledig scherm
© ThinkStock

Elf bekeuringen voor illegaal overnachten Cadzand en Breskens

CADZAND - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag elf bekeuringen uitgeschreven voor het overnachten in een auto, busje of camper op een plaats waar een verbodsbord stond.

Op de Zwartepolderweg in Cadzand stonden zes illegale slapers die een boete kregen. De overige vijf bekeuringen werden uitgedeeld aan recreanten in de buurt van Breskens.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.