Volledig scherm
© Thinkstock

Eerste editie Kunst op Zolder in Breskens

BRESKENS - Dertig kunstenaars laten werk zien op een zolder van achthonderd vierkante meter. Lions Club Zostera houdt de eerste editie van Kunst op Zolder in Breskens.

,,Tot een aantal jaren geleden was er in Breskens een kunstroute”, zegt Caroline Buijsse van de organisatie. ,,Wij willen dit met een expositie terug oppakken.” Patrick Dierings van de campingwinkel in Breskens stelt hiervoor zijn bovenverdieping beschikbaar. Kunstenaars kunnen hun werk laten zien op 30 november en 1 december. Alles mag, van schilderijen en beeldhouwwerken tot hoeden en sieraden. Zowel beroeps- als amateurkunstenaars zijn welkom. Er is ruimte voor dertig kunstenaars.

Tussen de kunstwerken komt een terras waar de serviceclub versnaperingen verkoopt. De expositie is beide dagen geopend tussen 10.00 en 16.00 uur.  Exposanten betalen voor deelname en houden zelf de opbrengst van eventuele verkoop.  Meer info of aanmelden voor Kunst op Zolder kan tot 18 oktober via kunstopzolder@outlook.com of bij Caroline Buijsse, 06-53780628. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.