Camping Weltevreden in Zoutelande, Adriaan Wisse bij een put waar regenwater opgevangen wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Camping Weltevreden in Zoutelande, Adriaan Wisse bij een put waar regenwater opgevangen wordt. © Dirk-Jan Gjeltema

Duurzaamheid moet nu heel snel norm worden

OPINIEBedrijven die duurzaam ondernemen, moeten meer investeren dan bedrijven die dit niet doen. Dat is de wereld op z’n kop, stelt Anna Chojnacka. Aan de formatietafel moet de kringloopeconomie centraal staan.

 1. Zware Wim Hendriks Trofee levert Dejaegher zijn eerste grote zege op, 125 renners halen finish niet
  PREMIUM

  Zware Wim Hendriks Trofee levert Dejaegher zijn eerste grote zege op, 125 renners halen finish niet

  Jasper Dejaegher heeft de 39ste editie van de Wim Hendriks Trofee op zijn naam geschreven. De 22-jarige wielrenner van Circus-RE UZ-Technord kwam met minieme voorsprong als eerste over de meet. Na een loodzware wedstrijd van 170 kilometer verschalkte hij Siebe Deweirdt en Pepijn Reinderink (beiden Soudal-Quick-Step Development Team) op de Eikenlaan in Koewacht. ,,Deze zege betekent enorm veel voor me”, jubelde winnaar Jasper Dejaegher na afloop.
  Koewacht
 2. Middelburgse moskee in actie voor slachtoffers aardbevingen
  PREMIUM
  monninkenwerk

  Middelburg­se moskee in actie voor slachtof­fers aardbevin­gen

  ,,Iedereen kent hier mensen die familie, vrienden of kennissen kwijt zijn geraakt”, vertelt Burak Yazici, voorzitter van het bestuur van de Yildirim Beyazit Moskee. ,,Hier in de regio wonen zo’n vierhonderd Turkse gezinnen en daarvan hebben er honderd roots in de door aardbevingen getroffen provincies. Onze moskee in Middelburg heeft daarom een mini-braderie gehouden op 17, 18 en 19 maart 2023.”
  Middelburg