Niels Groot, waterspecialist van Dow, in het wetland met riet waarmee Dow en waterbedrijf Evides experimenteren om afvalwaterstromen natuurlijk en energiezuinig te zuiveren; in de verte de koeltoren van Dow.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Groot, waterspecialist van Dow, in het wetland met riet waarmee Dow en waterbedrijf Evides experimenteren om afvalwaterstromen natuurlijk en energiezuinig te zuiveren; in de verte de koeltoren van Dow. © Camile Schelstraete

Dow Terneuzen sorteert voor op waterschaarste in de toekomst

TERNEUZEN - Chemieconcern Dow Terneuzen en waterbedrijf Evides hebben een nieuw samenwerkingscontract gesloten voor twintig jaar. Ze zetten hoog in, op waterbesparing, veel meer hergebruik van water, nog zuiverder industriewater produceren en het stoppen met inname van Biesboschwater.

  1. Dylan verhuist van de stad naar de Val: ‘Dit was ons eerste koophuis, dus we hebben er een bijzonder gevoel bij’
    PREMIUM
    dag huis!

    Dylan verhuist van de stad naar de Val: ‘Dit was ons eerste koophuis, dus we hebben er een bijzonder gevoel bij’

    TERNEUZEN - Voor mensen die op zoek zijn naar een woning die zo goed als instapklaar is, zou Lingestraat 14 in Terneuzen een goede optie kunnen zijn. Het ligt dan ook zeker niet aan het huis zelf dat Dylan Soetens en zijn vriendin Charlotte de Maat willen verhuizen. Dat is namelijk volledig naar hun zin, net als de straat waar het huis in staat. Het is simpelweg de wens om wat meer in het buitengebied te wonen, die tot de beslissing om te verkopen heeft geleid. Aan het woord is Dylan.