Volledig scherm
© HV Zeeland

Dode man gevonden op dijk in Philippine

PHILIPPINE - Bovenop een dijk in Philippine is dinsdag het stoffelijk overschot van een man gevonden. De technische recherche is ter plaatse voor onderzoek. 

De man werd rond 11.45 uur op de Sint Pietersdijk aangetroffen. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar de ambulancedienst constateerde dat het slachtoffer al was overleden.

De politie heeft de omgeving afgezet en onderzoek verricht. Er wordt uitgesloten dat het gaat om een misdrijf.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.