Boef wil wel mee met medewerkster Claudia van het Dierenasiel in Terneuzen. Ook kater Dizzy  en hondjes Princess en Angel laten zich gewillig in hun transportmandje zetten. Alleen herder Tessa past niet in de bench en gaat los mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Boef wil wel mee met medewerkster Claudia van het Dierenasiel in Terneuzen. Ook kater Dizzy en hondjes Princess en Angel laten zich gewillig in hun transportmandje zetten. Alleen herder Tessa past niet in de bench en gaat los mee. © Peter Nicolai

Dieren uit Terneuzense asiel op transport naar Axel

TERNEUZEN - De dieren uit het Dierenasiel Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen gaan een weekje logeren. Een speciale Animal Rescue Vehicle van de Dierenbescherming, een ambulance met plaats tot 60 dieren, kwam vrijdagochtend speciaal uit Eindhoven om de asieldieren over te brengen naar het Dierenpension Zeeland in Axel.

0 reacties

  1. Internationale onderzeebootrel niet per se gunstig voor Damen: ‘Frankrijk zal nu de druk op Nederland opvoeren’
    PREMIUM

    Internatio­na­le onderzee­boot­rel niet per se gunstig voor Damen: ‘Frankrijk zal nu de druk op Nederland opvoeren’

    VLISSINGEN - Maakt marinebouwer Damen Naval in Vlissingen meer kans om vier Nederlandse onderzeeboten te mogen bouwen nu een belangrijke mededinger, de Franse Naval Group, de levering van twaalf conventionele onderzeeërs aan Australië misloopt? Defensiespecialisten betwijfelen het. ,,Frankrijk zal mogelijk de druk op Nederland opvoeren om de order aan de Naval Group te gunnen.”