Burgemeester Jan Lonink ontvangt in Sas van Gent de handtekeningen die zijn opgehaald door Güven Ucar (zwarte jas). Buurtbewoners willen dat de vijver gedempt wordt om nieuwe ongelukken te voorkomen. Aanleiding is de verdrinking van een 6-jarig jongetje.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jan Lonink ontvangt in Sas van Gent de handtekeningen die zijn opgehaald door Güven Ucar (zwarte jas). Buurtbewoners willen dat de vijver gedempt wordt om nieuwe ongelukken te voorkomen. Aanleiding is de verdrinking van een 6-jarig jongetje. © Anne Hana

Dichtgooien of goed omheinen, die vijver in Sasse wijk Sint Albert, maar zo simpel is dat niet

SAS VAN GENT - Dichtgooien of omheinen, dat moet gebeuren met de vijver in de wijk Sint Albert in Sas van Gent. De Terneuzense burgemeester Jan Lonink kreeg dinsdagmiddag enkele honderden handtekeningen overhandigd met dat verzoek.

 1. Hoop op herstel pulsvisserij vervlogen: hoe kwam het zover?
  PREMIUM

  Hoop op herstel pulsvisse­rij vervlogen: hoe kwam het zover?

  VLISSINGEN - Natuurlijk, ze hadden wel rekening gehouden met een ongunstige uitspraak over de pulsvisserij, maar toch. De Zeeuwse vissers hadden nog een stille hoop dat het Hof van Justitie van de Europese Unie het elektrisch vissen een nieuwe kans zou geven. Het zou een mooie opsteker zijn geweest voor de door steeds strengere regels, de brexit, het inkrimpen van de visgebieden en de door corona geplaagde visserman.
 1. Plechtigheden begrafenis prins Philip
  Play

  Plechtighe­den begrafenis prins Philip

 2. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'