Petri d’Anjou van PvdA Schouwen-Duiveland heeft de gemeente aan haar jas getrokken om eerder met een energietoeslag over de brug te komen voor bijstandsgerechtigden.
Volledig scherm
PREMIUM
Petri d’Anjou van PvdA Schouwen-Duiveland heeft de gemeente aan haar jas getrokken om eerder met een energietoeslag over de brug te komen voor bijstandsgerechtigden. © Gemeente Schouwen-Duiveland

Deze week al energietoeslag voor mensen in de bijstand op Schouwen-Duiveland, in andere Zeeuwse gemeenten is het wachten op het Rijk

ZIERIKZEE - De kosten van de energierekening blijven maar stijgen. Wachten op de tegemoetkoming van het Rijk duurt te lang, vindt de PvdA. Op aangeven van die partij stort de gemeente Schouwen-Duiveland deze week eenmalig een bijdrage in de energiekosten op de rekening van bijstandsgerechtigden.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.