Bert Baere en Marlies van Damme (gele jas) van de cliëntenraad van Rozenoord in Sluis slaan alarm. De oversteek richting het centrum van Sluis is veel te onveilig voor de bewoners van Rozenoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Baere en Marlies van Damme (gele jas) van de cliëntenraad van Rozenoord in Sluis slaan alarm. De oversteek richting het centrum van Sluis is veel te onveilig voor de bewoners van Rozenoord. © Anne Hana

De straat oversteken met rollator of rolstoel is voor Sluise ouderen ‘levensgevaarlijk’

SLUIS - Oversteken bij het Sluise woonzorgcentrum Rozenoord kan levensgevaarlijk zijn. Door de onduidelijke verkeerssituatie gebeuren regelmatig (bijna-)ongelukken, signaleert de cliëntenraad. ,,Er moeten zebrapaden worden aangelegd.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.