De slag om de Schelde Filmposter
Volledig scherm
De slag om de Schelde Filmposter © -

De Slag om de Schelde komt dit jaar al op Netflix

VLISSINGEN -  De film De Slag om de Schelde verschijnt dit jaar al op Netflix. Enkele grote Nederlandse films die nog niet in de bioscoop te zien zijn geweest, komen op het streamingskanaal. 

 1. Wie helpt boer Marijn van 750.000 kilo uien af: ‘De prijzen zijn schandalig laag’
  PREMIUM
  video

  Wie helpt boer Marijn van 750.000 kilo uien af: ‘De prijzen zijn schandalig laag’

  SINT KRUIS - Wie voordelig uien wil inslaan, kan ze zaterdag rapen in Sint Kruis. Omdat de marktprijzen voor plantuien bedroevend laag zijn, verkoopt teler Marijn Uitdewilligen ze liever voor een schijntje aan consumenten. Direct vanaf het land. ,,Ze mogen weg voor 25 cent per kilo. Dat is een kwart van de supermarktprijs. Zo heeft de raper een voordeeltje en verdien ik er ook nog iets aan.”
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.