De duurste legodozen voor een prikkie in huis, Kees Kok regelt het gewoon

VIDEOKRABBENDIJKE - Een compleet Lego Friends winkelcentrum voor 219,95? Of wat te denken van de  Lego City-haven van 279,92 euro... Het zijn peperdure sets waar menig kinderhart sneller van gaat kloppen. Maar hoe lief dochter- of zoonlief ook is geweest, voor de meeste ouders is het gewoonweg onbetaalbaar.

Helaas pindakaas dus? Niet als het aan Legoverzamelaar Kees Kok uit Krabbendijke ligt. Hij heeft besloten een flink deel van zijn indrukwekkende collectie te verhuren. Lid worden kan voor een tientje per jaar. Zo kan iedereen al voor 5 euro per week met de duurste sets spelen. Kleinere dozen zijn al te huur voor 50 cent.

  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.