Danny Vera is een van de grote namen op het affiche van Kneistival in Knokke-Heist.
Volledig scherm
Danny Vera is een van de grote namen op het affiche van Kneistival in Knokke-Heist. © Ruben Oreel

Danny Vera, Heideroosjes en Daan op gratis Kneistival

KNOKKE-HEIST - Danny Vera, de Heideroosjes en Daan zijn enkele grote namen op het affiche van  Kneistival. Van dinsdag 16 juli tot en met zondag wordt het gratis pop- en rockfestival gehouden in Knokke-Heist.

Zes dagen lang klinkt er live-muziek op het Heldenplein, vlakbij het strand van de badplaats. Vanaf 20.00 uur treden er dagelijks drie artiesten op. Kneistival weet jaarlijks grote namen naar Knokke-Heist te krijgen, zoals Danny Vera die met het nummer Roller Coaster landelijk succes oogstte. De Zeeuwse zanger treedt op woensdagavond om 21.00 uur op. Ook Intergalactic Lovers, Vive La Fête, Tjens Matic (oftewel rockzanger Arno met een andere formatie) zijn publiekstrekkers. Op woensdag is er een kindermiddag vanaf 14.30 uur, met een show van de Ketnetband. 

Toegang is gratis. Tassen en rugzakken worden gecontroleerd. Ook is het niet toegestaan om eigen eten of drinken mee het terrein op te nemen. Er staan foodtrucks en bars. Het hele programma en informatie over parkeren is te vinden via knokke-heist.be.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement