Volledig scherm
© iStock/Thinkstock

Dagje Zeeuws strand kost iets meer dan veertig euro

VLISSINGEN - Een dagje naar één van de Zeeuwse stranden kost tussen de 39 en 46 euro. Dat wijst onderzoek uit van prijsvergelijker Travelbird naar meer dan driehonderd stranden. In Zeeland gaat het om de stranden van Zoutelande, Vlissingen, Cadzand, Renesse en Domburg.

Travelbird keek onder meer naar de prijzen van een lunch, een ijsje, een biertje en een flesje water. Het strand van Domburg kwam als goedkoopste uit de bus met 38,70 euro. Het meeste geld moet worden neergeteld in Zoutelande. Daar kost een dagje strand iets meer dan 46 euro.

De Zeeuwse stranden behoren tot de middenmoot. Een dagje doorbrengen op het strand van Vlieland bijvoorbeeld kost 53 euro. 

Wie echt goedkoop uit wil zijn, moet de moeite nemen om een fikse afstand te reizen. Volgens Travelbird kost een dagje strand in Vietnam tussen de 13 en 16 euro. Een dikke portemonnee meenemen moet je als je naar Nieuw Caledonië, Italië (Ligurië) en Okinawa gaat. Daar betaal je al snel meer dan zeventig euro.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement