Volledig scherm
Corrie Kalisvaart-Dekker uit Zaamslag tijdens de Vrouwen van Nu Beurs in Alphen aan de Rijn, waar zij te horen kreeg dat zij Vrouw van Nu 2019 is. © Hilda Venema

Corrie Kalisvaart uit Zaamslag uitgeroepen tot Vrouw van Nu 2019

ZAAMSLAG - Vrouw van Nu 2019. Deze titel mag Corrie Kalisvaart-Dekker uit Zaamslag een jaar lang dragen. 

De landelijke vereniging Vrouwen van Nu (VvN) telt 45.000 leden en zet ieder jaar één dame in het zonnetje vanwege haar inzet voor de vereniging. Kalisvaart-Dekker is twintig jaar lid van de Zeeuwse Training- en Adviesgroep van VvN en geeft van daaruit trainingen over onderwerpen als omgaan met kritiek en spreken in het openbaar. Daarnaast is ze eindredacteur voor het Zeeuwse gedeelte van het VvN-magazine. Ook vervult ze de rol van vraagbaak en vertrouwenspersoon voor het regiobestuur.

  1. Ook Tessa staakt: ‘Soms zit ik langer achter de pc dan dat ik met een patiënt kan praten’
    PREMIUM
    VIDEO

    Ook Tessa staakt: ‘Soms zit ik langer achter de pc dan dat ik met een patiënt kan praten’

    TERNEUZEN - Verpleegkundige Tessa Wijkhuijs (23) staakt woensdag mee. Net als haar collega’s van ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Ze draait zondagsdienst. Uit protest. Tegen een te lage waardering van haar werk en ze vindt dat patiënten niet altijd de zorg krijgen die ze verdienen. ,,Dat moet anders! Soms zit ik meer achter de computer, dan dat ik tijd heb om iemand te vragen hoe het nu écht gaat.”