Frank de Reu, de Zeeuwse voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, is klaar voor de opening van de horeca op 1 juni. In zijn paviljoen Puur in Groede kunnen gasten hun gerechten van bijzettafeltjes pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank de Reu, de Zeeuwse voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, is klaar voor de opening van de horeca op 1 juni. In zijn paviljoen Puur in Groede kunnen gasten hun gerechten van bijzettafeltjes pakken. © Peter Nicolai

Coronacrisis raakt Zeeuwse economie extra hard

VLISSINGEN - De coronacrisis raakt de Zeeuwse economie bovengemiddeld hard. De voorspellingen over de economische krimp zijn in Zeeland somberder dan in de meeste andere provincies. Dat komt omdat Zeeland veel horeca en een omvangrijke industrie telt. 

  1. Pip relaxt: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken.”
    BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

    Pip relaxt: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken.”

    ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”