Het bos in Clinge wordt een werk- en ontmoetingsplaats voor Nederlanders en Belgen, gevat in Clingse verhalen en geveld hout. (Vlnr) Initiatiefnemers Tamara Esseling, Lars Senders en Kris Drieghe van Hrins Collectief.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bos in Clinge wordt een werk- en ontmoetingsplaats voor Nederlanders en Belgen, gevat in Clingse verhalen en geveld hout. (Vlnr) Initiatiefnemers Tamara Esseling, Lars Senders en Kris Drieghe van Hrins Collectief. © Anne Hana

Clingse bossen en grensdorpen worden het decor van een nieuwe klankwandeling

CLINGE - Natuur, geluidskunst, architectuur, erfgoed, verhalen vertellen en het versmelten van landsgrenzen. Kunstcollectief Hrins gaat dat allemaal combineren met één activiteit. De Clingse bossen en grensdorpen worden het decor voor een klankwandeling. 

  1. Niels Pekaar: voorheen een hork in het veld, nu een topscheidsrechter in België
    PREMIUM

    Niels Pekaar: voorheen een hork in het veld, nu een topscheids­rech­ter in België

    Niels Pekaar, afkomstig uit Kapelle, maakt deel uit van het beste scheidsrechtersduo van België. Tijdens het jaarlijkse korfbalgala in Antwerpen werd hij vorige week samen met zijn partner, Tom Vlaminckx, gehuldigd. ,,Waarom velen op ons hebben gestemd, weet ik niet precies”, zegt de 29-jarige speler van Tjoba. ,,Maar ik denk dat het is vanwege onze stijl. Wij fluiten niet een wedstrijd, wij managen ’m.”
    's-Heer Hendrikskinderen