Wethouder Frank van Hulle (rechts) schenkt de champagneglazen vol bij start nieuwbouw Madame Curiehof, achter hem Clavis-directeur Ruben Karel en Van der Poel-directeur Kees de Regt (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Frank van Hulle (rechts) schenkt de champagneglazen vol bij start nieuwbouw Madame Curiehof, achter hem Clavis-directeur Ruben Karel en Van der Poel-directeur Kees de Regt (vlnr). © Harmen Van Der Werf

Champagnekurken knallen bij officiële start nieuwbouw Madame Curiehof in Terneuzen

TERNEUZEN - Het officiële startsein is dinsdagmiddag gegeven voor één van de aardigste nieuwbouwprojecten in Terneuzen, het Madame Curiehof in de wijk Serlippens.

Negentien woningen komen er, met alle voorzieningen, inclusief badkamer, op de begane grond, en energiezuinig/gasloos (nul op de meter) dankzij een warmtepomp en zonnepanelen. Het bijzondere aan het plan is dat er zowel koop- als huurwoningen komen. Woningcorporatie Clavis gaat er twaalf verhuren, de andere zeven zijn allemaal verkocht.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement