GSNED gevestigd aan de Rooseveltlaan bij de Terneuzense buurtschap Driewegen.
Volledig scherm
PREMIUM
GSNED gevestigd aan de Rooseveltlaan bij de Terneuzense buurtschap Driewegen. © Harmen van der Werf

CDA Terneuzen: ‘Wethouder hield GSNED hand boven het hoofd’

TERNEUZEN - De CDA-fractie in de Terneuzense raad verwijt wethouder Frank van Hulle dat hij GSNED veel te lang de hand boven het hoofd heeft gehouden. Hij had veel eerder moeten ingrijpen.

 1. GSNED kan waarschijnlijk fluiten naar legalisatie huidige activiteiten bij Driewegen, Terneuzen, omwonenden willen nachtrust terug
  PREMIUM

  GSNED kan waarschijn­lijk fluiten naar legalisa­tie huidige activitei­ten bij Driewegen, Terneuzen, omwonenden willen nachtrust terug

  TERNEUZEN - De kans is zeer klein dat het bedrijf GSNED, actief in de grond-, weg- en waterbouw, op de huidige locatie aan de Rooseveltlaan bij de Terneuzense buurtschap Driewegen wordt gelegaliseerd. Een voorstel daartoe van het Terneuzense college van B en W kreeg deze week in de raadscommissie omgeving de steun van geen enkele politieke partij.
 2. Terneuzen wil hand over het hart strijken voor bedrijf GSNED bij Driewegen én omwonenden tegemoet komen
  PREMIUM

  Terneuzen wil hand over het hart strijken voor bedrijf GSNED bij Driewegen én omwonenden tegemoet komen

  TERNEUZEN - Het bedrijf GSNED, actief in de grond-, weg- en waterbouw, mag van het Terneuzense college van B en W op de huidige locatie aan de Rooseveltlaan bij het Terneuzense buurtschap Driewegen blijven. Omwonenden uitten eerder grote bezwaren tegen de sinds 2013 fors uitgebreide vestiging van het bedrijf. B en W hopen hen tegemoet te komen door strengere eisen te stellen aan de bedrijfsvoering.