Volledig scherm
PREMIUM
Camping International ligt aan de rand van Nieuwvliet-Dorp. Daardoor heeft het kampeerterrein veel 'buren'. © Google

Camping International in Nieuwvliet wil al meer dan tien jaar uitbreiden, maar het mag nog steeds niet

NIEUWVLIET -  Al meer dan tien jaar probeert camping International in Nieuwvliet uit te breiden. Tevergeefs. En nu moet het bestemmingsplan wederom door de papiermolen. ,,Het is een teleurstelling", reageert eigenaresse Marleen Vermeulen.

Het klinkt helemaal niet ingewikkeld: de camping aan de rand van Nieuwvliet-Dorp wil uitbreiden van 6 naar 7,6 hectare. Het eerste plan dateert al van 2008, vertelt Marleen Vermeulen, en toestemming daarvoor gaf de gemeente Sluis járen geleden al. Toch wacht de eigenaresse nog steeds op groen licht. Hoe kan dat? 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.