Volledig scherm
PREMIUM
Camping International ligt aan de rand van Nieuwvliet-Dorp. Daardoor heeft het kampeerterrein veel 'buren'. © Google

Camping International in Nieuwvliet wil al meer dan tien jaar uitbreiden, maar het mag nog steeds niet

NIEUWVLIET -  Al meer dan tien jaar probeert camping International in Nieuwvliet uit te breiden. Tevergeefs. En nu moet het bestemmingsplan wederom door de papiermolen. ,,Het is een teleurstelling", reageert eigenaresse Marleen Vermeulen.

Het klinkt helemaal niet ingewikkeld: de camping aan de rand van Nieuwvliet-Dorp wil uitbreiden van 6 naar 7,6 hectare. Het eerste plan dateert al van 2008, vertelt Marleen Vermeulen, en toestemming daarvoor gaf de gemeente Sluis járen geleden al. Toch wacht de eigenaresse nog steeds op groen licht. Hoe kan dat? 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.