De winnaars Rutger-Jan Cleiren (rechts) en  Martijn van de Woestijne (midden) naast Nicky van Gremberghe, Zeeuws Meisje.
Volledig scherm
PREMIUM
De winnaars Rutger-Jan Cleiren (rechts) en Martijn van de Woestijne (midden) naast Nicky van Gremberghe, Zeeuws Meisje. © Lex de Meester

Brouwer van suikerspinbier valt in de prijzen. ‘Zeeuws bier zet Zeeland op de kaart’

MIDDELBURG - Heb je het ooit wel eens op? Echt, heus suikerspinbier? Gebrouwen in Groede, uitgeschonken in heel Nederland, België,  Italië, Spanje en Scandinavië. Ga er maar aan staan. Na alle lof en prijzen die de brouwers van Dutch Bargain al hebben, mogen ze zich nu ook Streekproducent van het jaar 2021 noemen. ,,Ja, we doen altijd iets geks.”

  1. Sinterklaas komt langs bij azc Middelburg

    Sinter­klaas komt langs bij azc Middelburg

    Het heerlijke avondje is al gekomen in AZC Middelburg. Donderdagavond zijn de Sint en zijn pieten langs geweest en hebben ze de kinderen verwend. ,,Er werd gezongen, gelachen en gesmikkeld van de pepernoten”, luidt de Instagrampost. ,,Het was een super geslaagde middag voor de kinderen. Ze hebben allemaal erg genoten en heerlijk gedanst met de pieten. De volwassenen die kwamen kijken dansten zelfs mee”, laat de organisatie COA azc Middelburg weten.