Leerlingen Niek, Lars, Leon, Karsten en Jarno (vlnr) van het Lodewijk College en Scalda zijn gek van autosport en willen een elektrische raceauto bouwen. Op de foto ontbreekt Lars Pieters, leerling van het Reynaertcollege in Hulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen Niek, Lars, Leon, Karsten en Jarno (vlnr) van het Lodewijk College en Scalda zijn gek van autosport en willen een elektrische raceauto bouwen. Op de foto ontbreekt Lars Pieters, leerling van het Reynaertcollege in Hulst. © Peter Nicolai

Black Lions-scholieren willen de snelste raceploeg zijn

Winnen, dat willen ze. De zes jongeren van het Black Lions Racing Team uit Terneuzen. Met hun zelfgebouwde elektrische racewagen als snelste over de finishstreep komen. Alleen, dan hebben ze wél sponsors nodig. 

 1. Bommenkerkhof in Oosterschelde: Opruimen kost miljarden, afdekken tientallen miljoenen
  PREMIUM
  VIDEO

  Bommenkerk­hof in Ooster­schel­de: Opruimen kost miljarden, afdekken tientallen miljoenen

  ZIERIKZEE - Aan het opruimen of afdekken van de dertig miljoen kilo gedumpte oorlogsmunitie in de Oosterschelde hangt een flink prijskaartje. Uit recente schattingen van TNO blijkt dat opruimen ten minste 75 miljard euro gaat kosten. De kosten voor het afdekken van de munitiestortplaats in het Gat van Zierikzee worden door Rijkswaterstaat op enkele tientallen tot meer dan honderd miljoen euro geschat, meldt Defensie.
 1. Concert van Hoop steekt muzikaal hart onder de riem
  Play

  Concert van Hoop steekt muzikaal hart onder de riem

 2. Leerlingen van Pius X-College terug naar school na coronasluiting: 'Thuis kun je uitslapen'
  Play

  Leerlingen van Pius X-College terug naar school na coronaslui­ting: 'Thuis kun je uitslapen'