Vergaderruimte in april vorig jaar geopend nieuwe hoofdkantoor van Dow, het Diamond Center op het Terneuzense bedrijventerrein Maintenance Valuepark bij de toegang tot de Westerscheldetunnel.
Volledig scherm
PREMIUM
Vergaderruimte in april vorig jaar geopend nieuwe hoofdkantoor van Dow, het Diamond Center op het Terneuzense bedrijventerrein Maintenance Valuepark bij de toegang tot de Westerscheldetunnel. © Boaz Timmermans

Bij Dow in Terneuzen moet je 1,80 meter afstand houden

TERNEUZEN - Six feet, afgerond 1,80 meter, afstand houden. Chemiebedrijf Dow in Terneuzen gaat die veiligheidsnorm hanteren tegen verspreiding van het coronavirus. Dow Terneuzen volgt daarmee de Amerikaanse standaard en niet de Nederlandse van anderhalve meter.

  1. Syrco Bakker opent restaurant in voormalige school: ‘We willen dit rijksmonument weer laten stralen’
    PREMIUM

    Syrco Bakker opent restaurant in voormalige school: ‘We willen dit rijksmonu­ment weer laten stralen’

    Syrco Bakker, tot voor kort chef-kok in het gerenommeerde Pure C in Cadzand-Bad, opent over zo'n anderhalf tot twee jaar een nieuw restaurant in de voormalige gemeenteschool D’ Ouwe Schoole aan de Markt in Retranchement. ,,Er komt ook een atelier in met een ontbijt- en lunchgedeelte, een traiteur en een winkel met producten uit de regio. Het moet een ontmoetingsplek worden.”
    Retranchement