Joop de Pooter in zijn atelier.
Volledig scherm
Joop de Pooter in zijn atelier. © Boaz Timmermans

Bier in je trompet: na carnaval is er werk zat voor de instrumentendokter

ZAAMSLAG - Na het carnaval hebben de reparatie-ateliers van muziekinstrumenten handenvol werk. Het leutfeest blijkt nogal eens zijn tol te hebben geëist van de instrumenten.

0 reacties

 1. Junioren Driedaagse leeft in weelde: populair bij de renners én bij de hoofdsponsor
  PREMIUM

  Junioren Driedaagse leeft in weelde: populair bij de renners én bij de hoofdspon­sor

  AXEL – De bestuursleden hebben hun hoofd erover moeten breken. Bijna zestig aanmeldingen van teams kreeg de organisatie voor de 41ste editie van de SPIE Internationale Junioren Driedaagse, terwijl slechts 35 ploegen toegelaten zijn. Ook is het contract met de hoofdsponsor verlengd. Het tekent de populariteit van de koers. ,,Het wordt elk jaar gekker”, schetst wedstrijdvoorzitter Bram Cambier.
  Axel
 2. Eind goed, al goed voor TOP na bloedstollend slot; ‘We zijn trots dat we het hebben gered’
  PREMIUM

  Eind goed, al goed voor TOP na bloedstol­lend slot; ‘We zijn trots dat we het hebben gered’

  Minutenlang tuurden de korfballers van TOP Arnemuiden zaterdagavond gespannen naar hun mobieltjes, waarop ze de eindfase van het Tempo-DeetosSnel volgden. Ze zaten even flink in de piepzak na hun onnodige nederlaag (21-20) bij Fiks. Want als concurrent DeetosSnel nog zou winnen, zouden zíj degraderen uit de Korfbal League 2… Hoewel er constant goede geluiden kwamen uit Alphen aan den Rijn, durfden de Walchenaren pas te juichen na het laatste fluitsignaal.
  Arnemuiden