Volledig scherm
Museum Bizarium in Sluis is landelijk populair. © Camile Schelstraete

Bezoekers waarderen Bizarium in Sluis hoger dan Efteling of Van Gogh Museum

SLUIS - Het leukste bezoek aan een attractie of museum beleefden Nederlanders dit jaar in Zeeuws-Vlaanderen. Bij het Bizarium in Sluis, dat daar een nieuwe landelijke prijs voor kreeg. Het museum nam het op tegen negen grote namen, zoals het Van Gogh Museum, de Efteling en het Louwman Museum.

Het museum voor bizarre uitvindingen aan de Hoogstraat heeft de eerste 'Customer Guest Experience Award 2018' gewonnen. De prijs is een initiatief van HSMAI ( Hospitality Sales en Marketing Association International), een wereldwijde sales- en marketingorganisatie voor onder meer toerisme, horeca en evenementen.

Bizarium won in de categorie attracties en musea. De jury baseerde het oordeel op klanttevredenheidsgegevens en beoordelingen van onder meer  websites Google, Booking.com, Tripadvisor en Facebook. Bizarium viel als enige uit Zeeland in de prijzen. Er werden ook prijzen toegekend in de categorieën hotel en restaurant.

Het museum van Ann Geerinck en Marc De Jonghe opende eind 2016, met als doel vergeten ideeën nieuw leven in te blazen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.