Een scootmobielbestuurder belandde in de sloot.
Volledig scherm
Een scootmobielbestuurder belandde in de sloot. © HV Zeeland

Bestuurder scootmobiel belandt in sloot langs N290 bij Hulst

HULST - Iemand met een scootmobiel is vanavond op de N290 ter hoogte van Hulst in een sloot terecht gekomen en daarbij gewond geraakt. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis. Over het letsel is niets bekend. 

De bestuurder van de scootmobiel reed rond 19.40 uur over het vrijliggende fietspad langs de N290 toen deze ter hoogte van de Parallelweg West in een sloot reed. Na de melding werden zowel de politie als de brandweer en de ambulancedienst met spoed opgeroepen om hulp te verlenen. 

De scootmobielbestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.