Herman Vervaet tovert de showroom van Farmwood om tot concertzaal. Op het beeldscherm een foto van de boot tijdens de bouw in 1959.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Vervaet tovert de showroom van Farmwood om tot concertzaal. Op het beeldscherm een foto van de boot tijdens de bouw in 1959. © Anne Hana

Benefietconcert voor de boot van Jacques Brel, bij een houthandel in Westdorpe

WESTDORPE - Hè? Een concert in een houthandel? Voor de restauratie van een boot die ooit van Jacques Brel was? Snapt u het nog? Nee? Gelukkig kan Herman Vervaet (68) van Farmwood in Westdorpe het in geuren en kleuren aan u uitleggen.

  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.