Volledig scherm
Het tankstation werd afgesloten omdat er een gevaarlijke situatie was ontstaan. © Willem Adriaansens

Automobilist rijdt weg bij tankstation met slang nog in zijn auto

KRABBENDIJKE - Een automobilist die vergeten was na het tanken de slang uit de auto te halen heeft zaterdag aan het eind van de morgen voor flinke commotie gezorgd langs de snelweg. Het voorval vond plaats bij tankstation de Vliete langs de A58 bij Krabbendijke. 

Door het wegrijden met de slang nog aan de auto gekoppeld, ontstond volgens de politie een gevaarlijke situatie. Het tankstation is daardoor enige tijd afgesloten geweest. De brandweer rukte uit om het gevaar te bezweren. Aanvankelijk voor de melding van een voertuigbrand. Inmiddels is volgens de politie alles weer onder controle.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement