Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Automobilist mishandelt fietser in Terneuzen

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die gisteravond plaatsvond in de Axelsestraat - Iepenlaan in Terneuzen.

De mishandeling vond plaats tussen 22.25 en 22.55 uur. Een automobilist achtervolgde een fietser in de straat  en reed op hem in. Of de fietser viel is niet duidelijk, maar in elk geval stapte de automobilist uit en begon de fietser in elkaar te slaan. De aanleiding tot de ruzie ligt in de relatiesfeer. De fietser heeft zich aan zijn verwondingen laten behandelen  in de huisartsenpost. 

De politie onderzoekt de zaak en zal beide betrokkenen nog verhoren. Daarnaast zoekt de politie getuigen. Mensen die iets van de ruzie hebben gezien, kunnen zich melden via telefoonnummer 0900 - 8844. Het is wel handig om dan het zaaknummer te vermelden: 2019195427. Contact opnemen via What’s app kan ook op het telefoonnummer: 06 - 12207006, bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 19 september: 75 jaar bevrijding in Westdorpe

    19 september: 75 jaar bevrijding in Westdorpe

    Op 19 september wordt de bevrijding van Westdorpe in 1944 is Westdorpe herdacht. Samen met de leerlingen van groep 5 tot en met 8 van basisschool de Kreeke wordt stil gestaan bij deze dag. De leerlingen komen rond 14.00 uur naar “de Kirke”waar ze onder andere in het museum uitleg krijgen over de oorlogsjaren in Westdorpe. Rond de klok van 14.40 uur zal men gezamenlijk de bevrijding herdenken rond het oorlogsmonument op de begraafplaats. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. De herdenking wordt afgesloten met het zingen van het Wilhelmus. De Mariakapel in “de Kirke”is die middag ook het open.
  2. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.