Automobilist gaat ervandoor na ongeval Sluis

VIDEOSLUIS - Een automobilist heeft vannacht zijn of haar zwaar beschadigde auto achtergelaten na een eenzijdig verkeersongeval op de Hogeweg tussen Sluis en Aardenburg.

Het ongeluk werd om 01.05 uur bij de hulpdiensten gemeld. De politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit. Ter plaatse bleek een personenauto met Belgisch kenteken enkele bomen te hebben geraakt en vervolgens midden op de weg tot stilstand te zijn gekomen.

In de auto werd niemand aangetroffen en daarom zochten de hulpverleners de omgeving af. Dit leverde niets op. De politie doet onderzoek naar wat er is gebeurd en wie er in de auto reed op het moment van het ongeval. Vanwege het ongeluk werd de Hogeweg zeker anderhalf uur afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggehaald.

Na een eenzijdig ongeval in Sluis is de bestuurder van een Belgische auto ervandoor gegaan. Hij of zij heeft zijn auto midden op de weg achtergelaten.
Volledig scherm
Na een eenzijdig ongeval in Sluis is de bestuurder van een Belgische auto ervandoor gegaan. Hij of zij heeft zijn auto midden op de weg achtergelaten. © HVZeeland
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.