Volledig scherm
Foto ter illustratie © Marcelle Davidse

Auto's vatten vlam in Terneuzen

TERNEUZEN - Twee auto's hebben vannacht vlam gevat op de Oranjestraat in Terneuzen, meldt HVZeeland. Buurtbewoners hoorden een harde knal.

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Maar een getuige zag rond 01.15 uur dat een geparkeerde auto in brand stond, nadat er een harde knal te horen was. Het vuur is daarna overgeslagen naar een tweede auto, nog voordat de brandweer ter plaatse was om de brand te blussen.

De auto waarin de brand ontstond heeft forse schade opgelopen. Het tweede voertuig is aan de voorzijde beschadigd geraakt. 

De politie heeft onderzoek gedaan naar mogelijke brandstichting, maar daar zijn geen aanwijzingen voor gevonden. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.