Volledig scherm
De auto reed van de dijk en belandde in de sloot. © HVZeeland

Auto in sloot bij Ossenisse; twee gewonden

OSSENISSE - Twee inzittenden van een auto zijn vanmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Ossenisse. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij de overgang van de Oostdijk naar de Weststraat heeft de bestuurder vermoedelijk de bocht niet op tijd genomen. De auto reed van de dijk  en belandde in een sloot. De mannen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De zwaar beschadigde auto is weggetakeld.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. At Lucien van Impe mosselen met zijn overleden rivaal José Manuel Fuente?

    At Lucien van Impe mosselen met zijn overleden rivaal José Manuel Fuente?

    TERNEUZEN - Oud-winnaar van de Tour de France Lucien van Impe en schrijver Filip Osselaer komen 25 oktober naar Terneuzen voor een lezing in Porgy & Bess. In de jaren zeventig was de Spaanse wielrenner José Manuel Fuente een grote tegenstreven van Van Impe. Hij overleed in 1996. Tenminste, dat dacht iedereen. Maar zeven jaar later werd Van Impe uitgenodigd voor een etentje in Geraardsbergen, door een man die beweerde Fuente te zijn. In het boek De man die doodging (vervolgens mosselen bestelde de rekening vroeg en verdween) heeft Osselaer uitgezocht hoe dat mogelijk was. De wielrenner en de auteur spreken erover. Aanvang: 20 uur.