Auto belandt op zijkant in Axel

VIDEOAXEL - Na een eenzijdig ongeluk op de Magrette in Axel is zondagochtend een automobilist de controle over zijn auto verloren nadat hij bij een wegversmalling met verkeersdrempel rechtdoor reed. Deze kwam op zijn kant tot stilstand. Er raakte niemand gewond.

Voor zover bekend kon de bestuurder zichzelf in veiligheid brengen. Er werd wel een ambulance opgeroepen. Ook de netbeheerder werd gevraagd langs te komen om een omvergereden lantaarnpaal af te koppelen van het energienet. Daarna kan een bergingsbedrijf de auto wegslepen. 

Het verkeer wordt omgeleid totdat de auto weggesleept en de lantaarnpaal opgeruimd is.

Auto op zijkant
Volledig scherm
Auto op zijkant © HV Zeeland
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inger mocht bijna 3 maanden gehandicapte Rosan niet zien: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’
    PREMIUM
    video

    Inger mocht bijna 3 maanden gehandicap­te Rosan niet zien: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’

    HEINKENSZAND - Dan lacht ze, dan weer huilt ze, dan wordt ze 's nachts wakker en schreeuwt om mama en papa. Rosan Ouwerkerk uit Heinkenszand is 27 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een peuter en kan niet praten. Leg dan maar eens uit waarom papa en mama al maanden niet meer op bezoek mogen komen vanwege een sluimerend virus dat rondwaart in de samenleving. ,,Ik moest de tas met ijsthee en chips voor haar aan het hek hangen, want ze mocht ons echt niet zien", vertelt moeder Inger.