Volledig scherm
PREMIUM
De Kampanje, nieuwbouwplan op de Kop van de Noordstraat, met 26 appartementen, bibliotheek en horecaruimte. © Vermeulen Makelaardij

Appartementen in Terneuzen en Breskens als warme broodjes over de toonbank

TERNEUZEN/BRESKENS - De woningmarkt is rijp voor de bouw van nieuwe appartementen, zeker als die vlakbij voorzieningen komen, zoals in de Terneuzense binnenstad en aan de haven in Breskens.

In Terneuzen vond zaterdag de eerste open verkoopdag voor het appartementencomplex De Kampanje op de Kop van de Noordstraat plaats. Tien van de zesentwintig waren al verkocht. Na afloop zei makelaar Ingmar Vermeulen dat het ‘superdruk’ was geweest. ,,We hebben meer dan vijfendertig opties, twee keer zoveel als eerder.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.