Volledig scherm
PREMIUM
De Kampanje, nieuwbouwplan op de Kop van de Noordstraat, met 26 appartementen, bibliotheek en horecaruimte. © Vermeulen Makelaardij

Appartementen in Terneuzen en Breskens als warme broodjes over de toonbank

TERNEUZEN/BRESKENS - De woningmarkt is rijp voor de bouw van nieuwe appartementen, zeker als die vlakbij voorzieningen komen, zoals in de Terneuzense binnenstad en aan de haven in Breskens.

In Terneuzen vond zaterdag de eerste open verkoopdag voor het appartementencomplex De Kampanje op de Kop van de Noordstraat plaats. Tien van de zesentwintig waren al verkocht. Na afloop zei makelaar Ingmar Vermeulen dat het ‘superdruk’ was geweest. ,,We hebben meer dan vijfendertig opties, twee keer zoveel als eerder.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.