Alle stoelen van restaurant De Baeckermat in Westdorpe zijn bezet, met beren, met staand drie mede-initiatiefnemers van de berenactie voor KinderenKankervrij (KiKa), vlnr Judith Meyer-Baecker van De Baeckermat en Pol van de Vijver en Joris Jansen van Rotary Westdorpe-Zelzate.
Volledig scherm
Alle stoelen van restaurant De Baeckermat in Westdorpe zijn bezet, met beren, met staand drie mede-initiatiefnemers van de berenactie voor KinderenKankervrij (KiKa), vlnr Judith Meyer-Baecker van De Baeckermat en Pol van de Vijver en Joris Jansen van Rotary Westdorpe-Zelzate. © Anne Hana

Alle stoelen in restaurant De Baeckermat in Westdorpe bezet door beren voor KiKa

WESTDORPE - Zoals alle horecazaken is restaurant De Baeckermat in Westdorpe gesloten en toch stap je er met een glimlach naar binnen. Alle stoelen zijn bezet door knuffelberen, voor een goede doel-actie van het restaurant in samenwerking met de buiten coronatijd vaste gast Rotaryclub Westdorpe-Zelzate.

  1. Zeeuwse band The Dirty Daddies vergoedt boete voor fan: ‘Ik vond het zó stom van mezelf dat ik die telefoon had gepakt’
    PREMIUM

    Zeeuwse band The Dirty Daddies vergoedt boete voor fan: ‘Ik vond het zó stom van mezelf dat ik die telefoon had gepakt’

    ‘Wie is de dame die in de omgeving van Raalte een boete heeft gekregen voor fietsen met telefoon in de hand? We vinden het tasje aan je stuur zo mooi dat wij graag je boete betalen!’ Deze oproep van The Dirty Daddies heeft een bijzondere ontknoping. Voor de Zeeuwse band, maar ook voor de anonieme vrouw op de foto die de politie Raalte deelde. Maar moet je als band wel zo’n boete willen vergoeden?