Volledig scherm
Albert Heijn-vestiging in winkelcentrum Zuidpolder, Terneuzen. © Google Streetview

Albert Heijn Terneuzen helemaal op z'n kop

TERNEUZEN - De Albert Heijn-supermarkt in het Terneuzense winkelcentrum Zuidpolder gaat helemaal op z'n kop.

Om dit voor elkaar te krijgen, gaat de winkel vanaf zaterdag 12 oktober om 16.00 uur dicht om woensdag 23 oktober om 11.00 uur feestelijk te worden heropend, onder meer met proeverijen. ,,Alles gaat eruit", vat manager Dick van Es kort samen, ,,en alles komt er nieuw weer in.”

Onder het motto ‘vers, verser, verst’ gaat de AH-vestiging zich meer op versproducten richten, een trend in supermarktland. Terneuzense AH-medewerkers hebben ook al een training gevolgd tot ‘master in vers’, waarvoor een speciale verstruck naar Terneuzen is gekomen. Eén van de nieuwigheden wordt beneveling van groenten en fruit.

De verbouwing vindt binnen de bestaande muren van het AH-filiaal in winkelcentrum Zuidpolder plaats. Er waren plannen uit te breiden, waarbij met een schuin oog is gekeken naar de leeggekomen Protestantse Opstandingskerk vlakbij het winkelcentrum, maar die bleken uiteindelijk niet haalbaar. Op de locatie van de kerk komen appartementen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement