Henk Ernst
Volledig scherm
Henk Ernst © Politie

Alarm vanwege ontsnapte tbs’er die begin deze maand nog betrokken was bij inbraak in Zoutelande

ROTTERDAM/ZOUTELANDE - De politie is dringend op zoek naar de 61-jarige Henk Petrus Wilhelmus Ernst. Ernst zat in Rotterdam in de laatste fase van zijn TBS-traject en keerde niet terug. Eerder deze maand was hij betrokken bij een woninginbraak in Zoutelande, maar wist te ontsnappen. Vandaag is hij voor het laatst gezien op de Coolsingel in Rotterdam. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Vakantie vieren tussen de buien door; eindelijk weer eens een echte, Hollandse zomer
  PREMIUM

  Vakantie vieren tussen de buien door; eindelijk weer eens een echte, Hollandse zomer

  VLISSINGEN - Uitgerekend in het jaar dat heel Nederland dan maar vakantie in eigen land viert, bleven de tropische temperaturen uit. De zomer van 2021 kan de annalen in als typisch Nederlands. Een prachtige zomer voor wie van wolkenluchten en afwisseling houdt: vest aan, vest uit, regenjas aan, regenjas uit, bikini aan, bikini uit. En de natuur kwam weer op adem, met al die buitjes tussendoor.