Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Agenten gewond bij aanhouding doorrijder in Axel

TERNEUZEN - Een 38-jarige man uit Axel is donderdagavond aangehouden nadat hij doorreed na een aanrijding. Hij was onder invloed van drank en drugs. Zes agenten waren nodig om hem op te pakken. Enkele agenten zijn gewond geraakt.

Rond 22.00 uur ramde de man twee auto's in de Offenbachstraat in Terneuzen en reed door. Omdat een getuige de kentekenplaat had opgeschreven, kon de brokkenmaker snel achterhaald worden. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Nadat zes agenten hem onder controle hadden, is hij geboeid naar het bureau gebracht.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.